henkie snuitje

     Nu te koop in de shop van MARK (vvd shop) 🤢 🤢 🤢 🤢 🤮 🤮 🤮 🤮

     Hoi ik ben Anne Frank,

     Ik heb vroeger in mijn dagboek geschreven, hoe ik langzaam overal voor buitengesloten werd en ik uiteindelijk onder moest duiken, omdat ik als mens niks meer mocht en als maatschappelijk probleem gezien werd! Als je mijn dagboek nooit gelezen hebt, dan kun je met je QR code naar Pathé, daar draait mijn film waar je zelf kunt aanschouwen hoe het was om buitengesloten te worden in de maatschappij in 1940/45. Men zou denken dat hiervan wat geleerd is,... helaas, anno 2021 doet men weer exact hetzelfde. Ik draai me dan ook om in mijn graf !

     Groetjes Anne Frank

     hebben jullie dit ook al eens gezien,... kaart waar alle 5g masten staan;
     https://www.speedtest.net/ookla-5g-map

     Hij is goed 🤣

     Who was edwin deagel ? (oprichter van deagel.com)
     Helaas is op dit moment de forecast wederom van de site gehaald.

     https://infiniteunknown.net/2020/10/31/what-in-the-world-is-deagel-com-deagel-com-forecast-2025/

     henkie snuitje Op bovenstaande site word omstreden dat het hier om de deagel gaat welke de site deagle com beheerd. In de reacties wordt geopperd dat de site in beheer is van RAND corporation waar over word gesproken op deze site over de bilderberg groep (dus ook dit zou heel goed mogelijk zijn?).

     https://www.algora.com/Algora_blog/2018/02/11/the-bilderberg-plan-in-2009-remaking-the-global-political-economy

     henkie snuitje Op deze kaart kun je goed zien wat volgens deagel de bedoeling is qua toekomstige migratie stromen (eerst plaats maken en daarna build back better ??)

     Depopulatie van de wereld volgens deagel ! wist iemand hier trouwens dat dhr deagel oprichter van deagel.com director was van de Rockefeller foundation ? Ofwel deze website is niet zomaar een hobby van iemand zoals door sommige wordt aangenomen. Dhr deagel is afgelopen Februari overleden.

     Heeft het nog nut om hier nieuws te posten ? Het was al weinig wat je aan respons kreeg echter de laatste weken lijkt het wel alsof er geen hond meer leest. Geen enkele like, nog 2 of drie posters en dat is het wel zo'n beetje. Als ik een bericht plaats en diegene die het leest daar niet eens de moeite voor neemt om te zeggen wat men er van vind door een like,dislike,duimpje of wat gewenst. Tja dan kan ik denk ik ook maar beter stoppen met posts. Of zijn er nog wel lezers hier ?

     henkie snuitje Waar hang jij nu het meest van de tijd rond om op de hoogte te blijven ?... mewe ?... of nog een andere ? en wat als internet straks wegvalt?.... want dat gaat er volgens mij vroeg of laat wel van komen,.... met tv. kun je niets. Facebook account heb ik een tijd geleden ook helemaal opgedoekt,... daar heb je niets aan.

     Arnold Dwarsman Veel zitten er inmiddels op Telegram