Site Admin
admin

     Beste Grietje Karel,

     Van harte gefeliciteerd met de Televisie , jij bent uitgeloot !!!!

     Er wordt contact met je opgenomen via een prive bericht .

     Team Kletstime!

     Robert Van Dijk Gefeliciteerd

     Patrick de Vrij Hier gaat het softwarematig ook mis met de "likes". Ik had op een blauw duimpje geklikt, maar ik zie dat niet als zodanig terug.

     Juliana Bergen Gefeliciteerd !! 🎁

     Femmke Twodogs Gefeliciteerd!!!

     Roy de Pruyssenaere de la Woestijne Dag José
     Ff oefenen nodig in kletstime 😂 En dat zou niet vreemt zijn familie. Vorige generatie waren gemiddeld met 7à8 personen. Veel in Arnhem 🤗

     Hoe verander mijn formaat voor omslag foto,

     Open Paint in windows , Ga naar bestanden , Openen , en kies het bestand.

     Kies bovenin voor Formaat wijzigen , zet daarna het formaat op Pixels , en zorg er voor dat horizontaal op 1040 staat.

     Hennie Visscher Misschien wel je sokken uit dan

     Hennie Visscher Juliana bergen, als je een frame lijstje om foto doet? Had ik bij Facebook soms ook. Dan maakte ik lijstje er om

     Mark en Noes Boshoeve hennie visscher het is me gelukt om een achtergrond foto te plaatsen..nog niet ju van hét..maar goed het krijgt vorm hahaha..super bedankt voor het meedenken 🙂

     Geert Welling Via de website https://pixlr.com/nl/x/ (geavanceerde versie: https://pixlr.com/nl/e/ ) krijgt men gemakkelijk via tablet, smartphone of desktopsystemen afbeeldingen aan te passen.

     Via de knop 'open beeld' is het mogelijk om een bestand op de computer/tablet/smartphone te openen en vervolgens krijgt men een rij knoppen te zien in de vorm van pictogrammen/tekentjes.

     Bij die rij, via een knop die lijkt op een plusteken alleen dan met pijltjes aan de einden van de streepjes (lijkt een beetje op ' ✣ '), staat een knop om de afbeelding te 'ontgrendelen' om vervolgens het formaat van de afbeelding eventueel aan te passen naar gewenste 'resolutie' (pixels).

     Vlak daaronder staat ook een 'vergrendel aspect' 'schuifknopje', het is handig om daar op te letten, want wanneer men dat 'schuifje' NIET 'aanzet' blijven 'breedte' en 'hoogte' in balans.

     Dat betekend dat bij een afbeelding met resolutie '100 x 300' het aanpassen van de waarde '100' naar '200' automatisch het veld met waarde '300' naar '600' verhoogt wordt.

     Die 'vergrendel aspect (aspect ratio) optie' is vaak een oorzaak dat mensen na het 'bijsnijden' of 'aanpassen formaat', bij het uploaden van het resultaat, soms maar een GEDEELTE van de afbeelding te zien krijgen als omslag bijvoorbeeld; omdat bijv. de gewenste 'breedte' wel verdubbeld maar de gewenste 'hoogte' zelfs MINDER is dan het origineel!

     Via het aanzetten van dat 'schuifje' die 'vergrendel aspect' genoemd wordt, krijgt men mogelijkheid om 'breedte' LOSGEKOPPELD van 'hoogte' waarde aan te passen, alleen het betekend OOK dat de afbeelding er soms uitgerekt of vervormd uit gaat zien op die manier.

     Eventueel krijgt men vele mogelijkheden om afbeeldingen aan te passen, deze website lijkt wel een beetje op het 'photoshop' programma alleen dan aangeboden via een website.

     Het is ook niet zo moeilijk om tekst toe te voegen of effecten toe te voegen, of zelfs meerdere afbeeldingen samen te voegen (via het 'plusteken ZONDER pijltjes aan de uiteinden van de streepjes' wat tussen twee 'punthaken' staat, onder de koptekst 'Lagen'; ziet er ongeveeer als volgt uit: ∧ + ∨).

     bea kist-nijhuis veel s6 met je site jan ik ben er bij

     Morgenavond op kletstime verloting van een nieuwe TV onder de leden met profielfoto. Kletstime gaat morgen officieel online. Laten wij duimen dat die in de lucht blijft. De provider zet morgen alle knoppen vol open. Aanmelden kan nu al! Dit bericht delen via Facebook/ Whatsapp 👍👍👍

     Don van S. Goede actie! 👍 👍

     Desiree Lohuis-Weerink Spannend....

     Peter hoverpet En de winnaar / winnaares is ........ roffel roffel roffel .......