Geert Welling
     Geert Welling
     post:shared:title

     Het volgende lijkt me nogal informatief, ten opzichte sommige zogenaamde 'virologen/adviseurs' betrouwbaarheid via dezulken gedeponeerde zogenaamd 'adviesstellingen' bijvoorbeeld;

     https://u.teknik.io/gN1RP.mp4

     (bovenstaande video via een facebook account opgeslagen en gedeeld, dus ook verwerkt via facebook filters/video opslag mechanismen waarbij facebook bestandsformaat vaak verkleind ten koste van kwaliteit om ruimte te besparen en soms ook iets onbetrouwbaar over te laten komen bijvoorbeeld, dat geminimaliseerde formaat gedownload en weer ge-upload om te delen via teknik.io)

     Betere kwaliteit is beschikbaar; https://u.teknik.io/gN1RP.mp4 betreft feitelijk een gecomprimeerd fragment uit de publicatie

     Fragment als publicatie kwaliteit; https://u.teknik.io/tGDsL.mp4 (opslaan bijv. na het bezoeken link met rechtermuisknop op fragment klikken en uit dan bij computers vaak verschijnend menu 'save video as' of 'video opslaan als' proberen te kiezen, lukt het niet en krijgt u de video toch graag lokaal opgeslagen op de harde schijf bijvoorbeeld, stuur dan even een prive berichtje via facebook of kletstime)

     Omdat niet iedereen te beseffen krijgt hoe corruptie soms informatie in diskrediet probeert te brengen/censureren, meer onbetrouwbaar over probeert te laten komen, via beperking kwaliteit onder noemer website/ruimte management, en het mij handig lijkt mensen OOK hierover tegelijkertijd proberen te informeren, de verschillende links met uitleg erbij.

     Het publiceren van een link, bijvoorbeeld een youtube.com link, wordt niet via facebook website mechanismen zomaar anders opgeslagen dan gedeeld. Het is WEL zo dat facebook probeert bij te houden wie waarop krijgt te klikken, qua links, alleen de link bestemming is bij veel websites buiten facebook controle, zogezegd. Het is wel zo dat facebook sommige 'link locaties' 'flagged' (in de gaten probeert te houden, zoals bijv. bij bitchute.com adressen) en via de 'flag labels' soms censuur probeert toe te passen zoals het facebook bericht met link aan de 'poster' laten zien als 'gepubliceerd' alleen proberen weg te houden van eventuele kijkers zoals 'facebook vrienden' (soms ook zeer slinks, dus bij bepaalde vrienden waarvan facebook te zien krijgt dat er sprake is van contact WEL laten zien om niet ontdekt te worden en bij anderen niet, zonder dat de 'poster' daarover een melding krijgt)

     In extremere gevallen wordt de link soms afgevangen, dus het 'posten' van een 'link' bij een facebook bericht resulteert standaard naar een vertaling van de link naar een facebook tracking domein 'l.facebook.com' bijvoorbeeld; dus     wordt dan standaard 'vertaald' door de 'facebook website mechanismen' naar bijvoorbeeld (hiernavolgende link is geanonimiseerd, dus die relatief lang uitziende codes kunnen bij de hiernavolgende link niet zomaar herleid worden tot accounts):

     https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fyoutube.com%2Fwatch%3Fv%3Dpw05RxiAhsQ%26feature%3Dshare%26fbclid%3DYzg1ZTExOTQ4MDU2NDg3Yzg5MjJjNmFhYjkzNjhiMzEzMTI4NDI0ZGNmZGJiZ&h=YTFjZWI1ZGQ2NWNkMDEzOTFmMjk5NTI2MzVjOWJmMWVhOTg1OTYwYWQxNTY2ZGZiZWI4MTBjN2VjNDdkOTg-MzY4MGYzNjViNDA0YjVlOTE3MWI0MjA3OTQ2YWNlMDc2MTA1&__tn__=%2CnI-S&c[0]=ZDZj_NDE0ZTI1MGU2_MDVjY2IyN2Ux-Nzc-0YzgzN_GI1-DM2ZGQ-5NDI2NGIzODhlNTI0M2Mw-MGU5YjA_5NDJm-GNjNjliYmI-2MTcwZDcz-ZDc4ZGM5ODBj-YjQyZTg5NzM1OWY0YTJlNTY4NDIw3

     en als dan die lange codes niet geanonimiseerd zijn, dan krijgt facebook op bijv. zulke wijze precies te weten vanuit welk account/ip adres etc. waarop geklikt wordt.

     En soms probeert men bijvoorbeeld bij extreme gevallen via zo'n "link systeem" te censureren, dus dan worden bezoekers doorverbonden naar een ANDERE link dan die de 'poster' had ingevoerd, alleen op zo'n manier dat wanneer de 'poster' ZELF op de link krijgt te klikken, het systeem achter exact hetzelfde uitziende URL dan 'scanned'/'ziet' dat er 'poster' ZELF erop klikt in plaats van een ander en dan de 'poster' zelf naar zogezegd de originele locatie doorlinkt terwijl andere facebook accounts soms een aangepaste versie te zien krijgen waar bijv. via zogenoemde deep fake bepaalde dingen origineel lijken alleen anders gezegd/zichtbaar worden gemaakt, om zo informatie weg te houden, bijvoorbeeld.

     Terzijde; via 97q.nl krijgt men een systeem beschikbaar, bij mij in beheer -relatief simpel mechanisme/script- waarmee men een link gemakkelijk krijgt om te zetten in een 'shortlink', en wel van een type wat facebook tracking informatie probeert te strippen.

     Dus wanneer men bij 97q.nl een link intoetst als bijv. https://www.kletstime.com dan krijgt men de 'shortlink' https://97q.nl/?CnX (die dan dus doorverbind naar https://www.kletstime.com EN WAARBIJ facebook tracking toevoegingen zoals lange facebook identificatie codes eraf gehaald worden. Dus bij een 'facebook post/bericht' met de link 'https://97q.nl/?CnX' krijgt facebook de link wel te vertalen naar een l.facebook.com adres alleen bij het verder doorverbinden stript 97q.nl facebook tracking informatie zodat (beetje technisch) de bezoeker niet meer gemakkelijk via HTTP REFERER te volgen is bij kletstime.com wanneer kletstime dit zou willen, ook google analytics ziet dan niet meer duidelijk waar de bezoeker vandaan komt TENZIJ men COOKIES aan heeft staan en niet steeds verwijderd.

     Zo, toch nog even geprobeert wat pro privacy, pro operation security en zulke uitleg door digibeten harses te proppen bijvoorbeeld, tegelijkertijd met wat handige informatie over 'viroloog' Osterhaus.

     Wanneer u vragen krijgt over die technische, pro privacy gang van zaken, of graag wat meer uitleg, krijgt u mogelijkheid tot vraagstelling via niet facebook maar kletstime groep https://kletstime.com/group/1143/ :)

     Sorry alvast van te voren vanwege eventueel beetje rommelig /onduidelijk overkomen dit bericht, het is zo'n beetje spreekwoordelijk in aantal minuten uit de mouw geschud hehe.

     Vaak minder besproken verschrikkelijke toestanden tijdens de tweede wereld oorlog;

     De meeste mondkapjes worden bij IC's toegepast om te vermijden dat speeksel in open wonden komt en stoppen geen virussen

     Wie niet zoveel moeite met Engels krijgt, krijgt men bijgevoegde publicatie misschien wel wat informatie. Deze informatie betreft meer oppervlakkige informatie en niet 'de top van de ontwikkeling', het is dus meer bedoeld om generaliserend wat ter overweging aan te bieden en de informatie is niet up to date qua maximaal haalbare technische realiteit.

     <FedorhaJergins> I left my job today. I couldn't work for that man after what he said to me.
     <ImAndreaKitty> what did he say?
     <FedorhaJergins> your fired

     bash[dot]org #966182

     Sommigen krijgen zo spreekwoordelijk vast te zitten in de beleving dat ze zelfs moeite krijgen om meer serieuze feiten te overwegen. Opvallend: het betreft bij de bijgevoegde publicatie iemand die anderen behoort te informeren over feiten.

     Geert Welling
     post:shared:title
     post:share:unavailable