Gradus Roelfs

     zooooo belangrijk dit stukje tekst💖💖💖💖💖💖💖💖💖
     WAAROM ZE VACCINATIE NOOIT KUNNEN VERPLICHTEN AL WILLEN ZE ONS DOEN GELOVEN DAT HET VERPLICHT ZOU KUNNEN WORDEN!
     Oostenrijk....
     Waarom in de wereld begint deze verplichte vaccinatie pas op 1 februari 2022 ???
     Als deze tirannen al van plan zijn om ze uit te voeren, is er niets ter wereld dat hen ervan kan weerhouden dat morgen te doen. Niemand kon ze hoe dan ook tegenhouden. Maar waarom zo lang wachten?
     Er is maar één logische verklaring voor deze vraag. De psychologische druk op de bevolking moet in deze bijna twee en een halve maand weer enorm worden opgevoerd. Met andere woorden, de massa's van de tot nu toe ontembare vaccinatieweigeraars zouden gedwongen moeten worden om "vrijwillig" in de naald te lopen. Maar waarom is dit "vrijwillig" zo belangrijk voor ze?
     Het antwoord is uiterst eenvoudig. Zolang een persoon iets "vrijwillig" onderneemt, draagt ​​hij er zelf de aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid voor. In het tweede geval waarin het echt door officiële staatsdwang gebeurt, draagt ​​de persoon die het bevel heeft uitgevaardigd de wettelijke aansprakelijkheid. Juridisch gezien een ongelooflijk verschil en gezien de mogelijke op handen zijnde Neurenberg Trials 2.0, zou het levensveranderend kunnen zijn.
     De goden weten of deze verplichte vaccinatie in februari ook daadwerkelijk in Oostenrijk komt of niet. De tirannen zijn er alleen maar in geïnteresseerd om zoveel mogelijk mensen te dwingen dodelijke injecties te gebruiken zonder aansprakelijkheid.
     We zitten in het eindspel, het is gewoon een kwestie van volhouden totdat het hele gebouw van leugens instort. Wat er ongetwijfeld zal gebeuren, want de combinatie van "vaccindoorbraken" en vaccinschade kan niet langer geheim worden gehouden, zelfs de liegende en corrupte massamedia helpen niet meer. Dit wetende in het achterhoofd, hebben de criminele elites geen andere keuze dan het gaspedaal tot het uiterste in te trappen. Doorzetten en niet toegeven is nu het devies! Zij hebben bijna geen tijd meer, wij wel...
     Deel deze tekst aub overal, onwetendheid en paniek onder de bevolking zijn de machtigste wapens van de elites. Onze ruggengraat en doorzettingsvermogen zijn van ons. Als we zegevieren en niet toegeven, zal dit hele criminele systeem wereldwijd ten val komen.
     (bron onbekend)
     ( Nel Wientjes 👊)