Jerry Bielsma

     Eens kijken of er hier ook mensen zijn die vroeger "op" de scanner zaten. Heerlijk luisteren naar van alles en nog wat. Uiteraard naar de hulpdiensten. De politie werd vanuit de burgerij vaak geholpen om een dader te pakken want men kon alle gesprekken volgen. Nu kan dat niet meer en ik vraag mij af of men nu ook de politie wel zou helpen want ze zijn onze beste vriend niet meer. Ik heb al mijn scanners van vroeger (8 stuks) terug verzameld en werkend. Tevens zijn er nog wat andere leuke bijgekomen. En ik ben weer op de 27mc met een oude uitstekend werkende Handic 66F (formaat koelkast) en een Midland Alan 42DS. Kortom, op luisteren!!

     Jerry Bielsma De Handic portofoon is precies 40 jaar oud. Ik heb alle papieren plus de aankoop bon er zelfs bij. Voor geïnteresseerden, er zijn ook websites over deze oude hobby.

     Demonstreren werkt niet ...

     Jerry Bielsma
     ossn:profile:picture:updated
     Jerry Bielsma
     ossn:profile:cover:picture:updated

     Jerry Bielsma De oude sneltrams van de voormalige Amstelveenlijn, mijn vaste lijn destijds, nu rijdend tussen Amsterdam Centraal Station en Isolatorweg. Door mij zeer geliefd vanwege de voetbediening. Ik hou mij niet aan coronaregels en spreek mensen zonder mondkapje daar ook niet over aan maar steek een duimpje op. 🙂 Heb 2 weken terug nog heerlijk geknuffeld op het perron 😂😂