Jan Huzen

     Op facebook is eigenlijk niks meer te schrijven, aan de lopende band blokkades. Wou het steeds nog proberen omdat er wel bereik zit natuurlijk. Maar het lijkt nu een hopeloze zaak te worden. Dus ga mij wat vaker melden hier op kletstime.

     Op Facebook ben ik weer 30 dagen geblokkeerd. Je mag er niks meer zeggen. Laten wij samen mensen uitnodigen voor kletstime en zaken bespreken waar Facebook ons de ruimte niet voor geeft. Als je mensen kent met een bedrijf dan word het enorm gewaardeerd wanneer je die attendeerd dat ze hier voor een klein bedrag kunnen adverteren. Het is een lange weg om iets op te bouwen, maar samen kunnen wij een heel eind komen. 👍

     Adverteren op kletstime: mail voor info Marjolein@kletstime.com

     Hallo allemaal, ook de nieuwe vrienden welkom. Inmiddels ben ik weer 30 dagen geblokkeerd op Facebook en ik ben nog wel zo beleefd. Het heeft geen enkele zin meer, als je kritisch bent ten opzichte van de overheid dan word je verwijdert. Gelukkig hebben wij kletstime. En komt binnenkort een app.

     Wendy Lubbers Mijn profiel is zelfs uitgeschakeld, heb ook wat dingen gedeeld en daarnaast een duidelijke profielfoto 😂

     Het vaccineren komt steeds dichterbij. In mijn beleving is het vaccineren het klein beetje ziek maken middels een klein beetje Covid19 inbrengen bij de mensen. De kleine hoeveelheid moet de immuniteit bewerkstelligen.

     Zou het een idee zijn om te kijken welke mensen al immuniteit hebben opgebouwd alvorens te gaan vaccineren?

     In mijn opinie wordt vanaf januari de gehele bevolking geïnjecteerd met het Covid virus zoals dat ook met andere griepprikken gebeurd, alleen zijn die vaak uitvoerig getest.

     Ook krijg ik het idee dat koste wat koste iedereen gevaccineerd moet worden. De Spaanse griep verdween ooit binnen een paar maanden zo kan dat met Covid ook zijn en is het misschien wel niet eens nodig om iedereen een klein beetje Covid toe te dienen!

     Wat als Covid gaat muteren op de vaccinatie en 10 x erger gaat toeslaan? Op het moment is de situatie niet zo, dat half Nederland sterft en is het sterftecijfer momenteel vergelijkbaar met een reguliere griep. Wie maakt in deze de tactische afwegingen? Het RIVM is al een beetje buitje spel gezet dat is al gebleken omdat de regering die adviezen inmiddels niet allemaal meer ter harte neemt.

     Ook is gebleken dat Covid al veel minder erg toeslaat als begin dit jaar, of het virus is positief gemuteerd en/of mensen hebben al een natuurlijke immuniteit opgebouwd.

     Kort gezegd, wie beoordeeld zonder emoties de huidige stand van zaken? En hoe erg is die afgezet tegen het mogelijke risico van vaccineren? Momenteel ervaren nog altijd de meeste mensen Covid door de maatregelen die door de overheid zijn opgelegd en niet door ldat ze zijn getroffen door het virus zelf. De maatregelen legt Covid ons niet op, maar dat zijn de bestuurders van ons land die op hun beurt veel mensen doodsbang hebben gemaakt en daarnaast ook forse sommen geld hebben betaald om mensen bang te laten maken door o.a vloggers.

     De paniek regeert mijn inziens. Een nuchtere en zakelijke blik mis ik. Paniekvoetbal is wat ik constateer onder aanvoering van de media en vooral heel veel kopieer gedrag. Dat laatste is gewoon mens eigen en daar kun je niks aan doen, de mensen in die groep worden ook wel de “schapen” genoemd.

     Dit bericht delen of kopiëren/plakken is geen probleem.

     anita bernsen ik neem hem niet

     Saskia Tigchelaar-de Vries Geen vaccin in mijn lijf

     Wil je morgen meerijden of onderweg aansluiten, stuur dan even een Whatsapp bericht naar dit nummer: 06 20901622. je krijgt dan ook de vertreklocatie te horen.

     Bericht het volgende:

     - Graag aansluiten om 10 uur bij de start
     Of
     - aansluiten onderweg in de regio? Bijvoorbeeld: Zwolle, Hardenberg, Wolvega etc.

     Let op! Dit nummer niet bellen en ook geen complot theorieën gaan sturen etc.

     henkie snuitje Ik dacht dat dat bij jou in de straat was jan 🤣

     Beste vrienden, zo waarschijnlijk iedereen al wel heeft gehoord is gisteravond de steungroep boeren en burgers met ruim 165.000 leden van Facebook verwijdert. Voor velen een schok. Maar wij moeten door. Hoop dat wij samen veel mensen kunnen uitnodigen voor kletstime, en ik zal spoedig met de makers in overleg gaan dat wij zo snel als mogelijk hier zaken verder gaan verbeteren en dat er meer mogelijkheden komen. Alvast bedankt allen.

     Adri Schuitert Triest, diep triest

     Johan Maes we moeten weg van deze Cult gecontroleere platforms! wie is overigens de eigenaar van Kletstime?